Friday, December 05, 2008

.: Serombong Kapal Laut :.

Aduhaii...ingat semalam sempat la nak memblogkan diri pasal menda nih. Apakan daya rasa mengantok tahap dewa dan kecenderungan memukabukukan segala mala harta karun, so this entry was delayed.

Happened to be that yesterday while i was on my way home using my normal mode of transportation the lrt off course, i was stunned by this one particular man. Cewaaahhh, spekang london seh!

Well, ada perkara yang bukanlah menarik tapi jelik kat uncle sorang nih. Dengan seluar katuk dan baju kemeja lusuh, dia berdiri memegang tiang macam penumpang yang lain. Apa yang membezakan dia? Ha...tergenggam erat di tangannya, satu penyepit yang digunakan untuk menyepit bulu hidungnya!

Gosh! Seyes ok! lepas dia dah cabut2 bulu idung dia...dia akan pegang ngan jari dia pehtu pegang lak balik tiang tuh! Alahai...apalah nasib...Few people did stare at him and i guess he thought it is OK kot buat gitu?

Nasiblah bukan jari jemari CK yang melekap kat tiang tuh. And yes, i remember which tren yang dia buat gitu. No 105 gerabak ke 4. Eeeuuuwww...geli seh! Apa2 pon, that was yesterday. Today, dun know la what will happen.

5 comments:

Khambeng Madu said...

muahahahh..ni mcm idong capik...penuh bulu smpai terkuar2..hahahaa

aku la ros said...

tak jadi nak komen.. tgok komen k.e terus hilang rasa geli.. hahahaha

SilverFerio said...

=))

DoOrDie said...

k.e - ptg stim la lu nih....

ros - aiyaaaa...sian u tak jadi komen

anome - senyum sokmo eh?

Dory said...

eeeee...gross! ni satu pgai ngn k.e la ni.. k.e selambe cabut bulu idong kat kedai makan! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...