Wednesday, December 10, 2008

.: New Pair :.

Semalam CK g jalan-jalan round the world. Kengkonon nak g tengok deco Xmas, tapi plan tukar akhirnya. Maka, sebangai tambahan kepada apa yang telah ada di atas rak itu...... Taaaaraaaaa!!!!


Akhirnya, Cik Kuntum berjaya menemui saiz idaman kalbu. It cost me (eh duit i ke?) oni RM36! Brought to me by Vincci. Hehehe...Cumanya, ada satu lagi design kasut kaler putih yang comel bereben (normally i dun like reben2 nih, but yang ni ada pengecualian) yang telah membuatkan CK hampa.

Mula2 budak tuh kata kat OU ada, alih2 bila dia call tanya orang kat sana..Katanya takda! Kuciwa beb! Tapi takper, lawatan akan dilakukan ke Maju Junction untuk mellihat design2 yang ada kat kedai untuk model2 kaki size McD ini.

6 comments:

yaya|azura said...

cK kasut size bape? cikyaya dalam size 8-9 gitulah...
susah tol nak cari kasut comel yang memuatkan kaki.
huhuhuh...

Mademoiselle Cynicleopetra said...

now mustard is in.....cantik kasut CK mommi looking for mustard hanbag...

DoOrDie said...

yaya - kaki ai 9(kalau ade lobang2 udara) dan 10 kalu tutup smer, still kene tgk cutting la. Better A shape rather that V...tak berfas kaki i nanti

Momi - mekasih2...huhuu...mustard hendbag? well takat nih CK baru je beli beg...tapi brown la...

Dory said...

i pon ade satu kasut kaler ni.. tp pakai skali je sb sakit kaki.. kalu nak pakai kasut tu kne tampal kaki ngn plaster dulu.. haha

DoOrDie said...

ye la dory...kat belah belakang kan kan kan...terasa digigit sudaaaa

Kakak Tiri said...

Comel lah kasut tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...