Monday, December 15, 2008

.: A Gift for A Dearest One :.


Macam yang kita sumer aware, minggu depan..sah sah kita akan bercuti panjang. Sapa yang tak apply lagi cuti 26hb tu, baik apply cepat! Mood Jingle Bell Jingle Bell pon da mula. Dengan rasa kasih sayang yang amat tinggi kat kawan yang sorang nih (yang kononnya paling comel), Me n Leq decided kasi dia hadiah baik punya.


End up buying Xmas tree kat K4. Pehtu pikir2 takkan la nak kasik pokok togel kan? Kejam benor rasanya. Maka, godek2 la tengok hiasan2 yang ada. Konpius gak, maklum bukan acara rasmi nak menghias pokok nih. Leq wanted to have a white Xmas tree , like the one she has at office. We cant manage to find one, therefore a usual Xmas tree jadi pilihan.


Nak letak kaler merah menyala, rasa macam selalu sangat. Then mata tertumpu kat ornament yang ala pink-purple nih. We thot Toti mesti suka giler. Dia kan minah pinkie! So, rembat la sekotak ornaments tuh. Nak carik stuff for puncak pokok, takde yang berkenan. Dah abis2 bayar, terus g umah Toti anta. Acara menghias pon bermula.


Sedar2 dah pukul 11 lebih. Penat la juga walaupun yang mengerjakan pokok tuh 4 orang. Hehehe. Hasilnya, memuaskan hati. Tapi yang paling penting..., we love to see her smiling face. She has to keep on smiling, speshly during festive season ni. Have some fun, darling!

7 comments:

Mira a.k.a Toti said...

Thank you sooooo much... muuuaaacccchhhsss!!! dtg ye this 25!

Dory said...

comel sungguh la korang ni.. :)

DoOrDie said...

sebelom tuh....toti, ko kena tolong aku ke IJN on 20th ...

dory - orang2 kampung kan sumer gorjes!

Kakak Tiri said...

CK... I pun nak pokok. Kecik letak atas meja pun ok lah.

Toti, kalau I datang... ada angpow tak?

NaD said...

CK, i nak pokok duit2.

Mira a.k.a Toti said...

20th ni kat IJN?? nape ka? ade ape ka?

kakak Tiri : meh la dtg... dialu2kan...tp angpow..he he he xmas tk bg angpow, bg hadiah je or mkn kek!

DoOrDie said...

mem - pokok apa nak nih? serai consider pokok ka? ke kulit pokok? macam kulit kayu manis tuh, okie tak?

nad - dwet2 dan duit nih...tunggu time Gong Xi Fa Cai. depa slalu gantung ang paw isi dwet

toti - Have A Heart Project. Aku taw ko cuti!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...