Monday, December 15, 2008

.: Dah Takde Kerja Gamaknya :.


Buat Ratu Gomak Yang Busy Body,

Dengan rasa tulus ikhlasnya saya mengemaskinikan sisipan penulisan ini untuk tatapan Ratu Gomak. Ketahuilah anda bahawa saya amat kagum dengan kesungguhan anda menaip barisan ayat yang pendek mahupun yang berjela-jela untuk kiriman mesej melalui telefon bimbit Ratu Gomak.

Tidakkah Ratu Gomak sedar diri akan kebosanan saya menerima mesej-mesej yang memualkan itu? Koleksi mesej-mesej itu telah selamat saya simpan didalam folder yang sememangnya dikhaskan untuk Ratu Gomak.

Daripada tindak tanduk Ratu Gomak, dapat saya rumuskan bahawa Ratu Gomak amat perihatin dengan perjalanan hidup saya. Sentiasa mendapat info terkini tentang blog entries dan juga gamba2 di laman web saya. Barangkali Ratu Gomak cuba jadi peminat No 1 saya yer? Dengan ini juga saya dapat merasakann bahawa Ratu Gomak tidak mampu membayar duit guaman maka sebab itulah Ratu Gomak dengan sewenang wenangnya mengirim sms2 layang tersebut.

Sudah-sudahlah. Ingin saya nasihatkan sang Ratu, agar tidak menambahkan kekayaan syarikat telco terbesar itu. Dan juga, insaflah Ratu Gomak. Dah tua, buat cara tua. Atau mungkin ini tanda orang tua dah buat tabiat agaknya?

Terima Kasih atas segalanya.

8 comments:

SilverFerio said...

warrr
warrr
warrr

DoOrDie said...

war

raw

aww

arr

Dory said...

confirm CK ni dia nye role model! cayaaaaa laaaaaaaaaaa!!

DoOrDie said...

tuh ah pasal...i am flattered u!

Mira a.k.a Toti said...

wakakakaka...ko nyer ayat mmg power..!!
tp aku rase dea tak kan sedar sbb dea -tut-...sensor la sket kan
kang tetiba dea dpt no...ngan fb aku semua2 la.. payah plak! WAR yg Ke bape plak jd kan...

to: Ratu Gomak!! udah2 ler...

DoOrDie said...

toti - aku borink seh dok gaban2 semendang nak mesej2...dulu kata tak setaraf segala...

last2 aku juga yang dia hadap. mesti dia saja nak aku update entry baru tribute untuk dia.

sengal tahap *tut* dan *tut* juwa la dia tuh!

p/s : aku dah cuba sensor apa yang bole...eheheeh!

Kakak Tiri said...

CK, next entri boh teknik-teknik serta tips menacap muka.

I ske!

DoOrDie said...

i bukan master, mem...degree mekap2 tacap nih pon tak lepas

patut kena kasik PHD tu ha...yang tu...ha..yang tgh baca komen kerut2 muka tu...

hangin ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...