Wednesday, August 05, 2009

:: Single By Choice ::

Ada plak suara2 sumbang yang kata "Eh dia tak kahwin lagi?"
Ada pulak yang menjawab "Boipren pon takdo, nak kawen guano!"

Sambung plak ngumpat lagi "Sapa nak, garang ...kaki komplen!"
Tambah ajinomoto lagi "Ha...tula pasalnya! mulut laser!"

Meh sini nak bagitau sikit cik adik, nyonya, acik2 sekalian yer....


"Hakikat yang mengatakan saya ni seorang yang menyukai kaum sejenis adalah tidak berasas sama sekali. Tak pernah terlintas pon nak tolak hukum hakiki. Saya persilakan mana2 individu yang mahu berkenalan dengan saya. Tak bermaksud kenal, terus boleh bercinta. Gila ke?

Mana-mana pihak yang rasa nak mix-match kan saya ngan ntah mana2 orang dalam dunia, the best move is to just sit back n relax. Tak payah nak susah payah. Omak den pon tak kecoh2 anak dia tak kahwin lagi, why should you?

Untuk korang2 yang tak abis2 ngutuk, ngumpat dan terlalu prihatin kenapa saya tak kahwin2 lagi. Fikirlah pasal benda lain. Jangan bz body hal orang boleh? Kahwin ke tak ke, tak luak duit korang pun. Korang jagalah bf, tunang, laki masing2 elok2. Jangan bz kan hal orang, kang korang lak jadi bahan umpatan orang gara2 kena tinggal. Takmo kan?

Moral of the story, buzz off lalats!"

Sekian.





5 comments:

k1m1_KaeMoS said...

hahaha good one sis...

biasala tu t[aik]ipikal melayu...
sibuk hal orang sampai tak nampak kain sendiri terkoyak berlobang besar, pasal sibuk nak bukak cite kangkang kiak orang lain...

pigi mati la sama itu orang... kalo susah pun orang mengata. kalo kita senang pun orang bercakap juga...

selagi Allah tak tarik nyawa dia, selagi tu la dia akan bercakap, walaupun mulut penuh buih putih pasal asik membebel memekak macamla hal orang tu hal dia jugak.

bodo kan?

orang bodo gitu tak payah layan.
to hell wit dem...

DoOrDie said...

let them rest in pis, kacang pis.

Mira a.k.a Toti said...

saya sokong k1m1_KaeMoS!!!

bodo bah itu olang!! sibuk jah!

Lily said...

Sape yng bz body pasal ko n membuat ko marah..diorg jeles dgn ko kot adzra..

DoOrDie said...

toti : semestinya....

lily : kan kan kan....miahahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...