Tuesday, April 21, 2009

:: Gay Beng ::

I almost forgot to jot this down. Its been a while i have not seen any extraordinary 'scene' in my journey to-from work. Its not that i'm looking forward to see one, but once a while wont harm ait?

Nak dijadikan cerita, Jumaat lepas (lambat naw nak update!) masa perjalanan balik dalam LRT cK berdiri bersebelahan ngan dua orang mamat nih. Disebabkan murah ngan senyuman (despite most people say I'm sombong) cK pun senyum kat dua mamat nih. Dorang balas la senyum tawar. Well, i'm ok with that. Time balik kerja, memanglah penat kan?

Mula-mula tiada pun rasa syak wasangka tengok dua manusia nih berpaut lengan. Ala..dorang jauh dari pole tu, so no hal la. Kalau couple galak berpelok2, ni plak sesama jenis. Apa ada heran. Alih2 tak lama lepas tu, cK witnessed babak usap2 rambut. Loarh!

Apakah!? Maybe i terlepas pandang babak sebelumnya. So, jangan sangka buruk tak elok ok! but then, edisi berbisik-bisik plak start. Eh...ini len macam je nih. Pehtu, lentok plak kat bahu...errr...errrr....should i throw up now? Dari paut lengan, dia peluk pinggang. Aiyaaaa!!!!

C'mon...sorry to say but the couple is not even good looking. Either one pon tak. Masing-masing muka pecah. Or thats the reason why the end up having such relation? Peliklah ngan perangai manusia nih. Kalau betul2 nak buat dosa tu, carilah bilik ke, hotel ke. Ni nampak sangat sengkek. Putus selera beb!

Itu kisah hari Jumaat. Yang semalam plak, ada merpati berjoli naik lrt meramas2 sakan. Muka minah tu dah cam air naik kepala je. Daripada elok2 tiang tu ramai orang leh berpaut, dia dok tahan badan dia kat situ. cK jeling kat mamat tu, lagi selamba dia ramas2 *tut* awek tu. Siak tol. Mamat kontrak ngan minah maid tu gersang sangat kot? Nak projek kat tapak, takde privacy agaknya. Silap2 mau jadi lauk beramai2.

At last, dorang turun kat Damai. Siap sambung lagi kat situ. Duduk kat bangku, berpeluk2 pinggang sambil tunggu tren blah. Apalah dorang nih. Bikin semak!

11 comments:

KitKet said...

dulu masa mak mudo2 dulu blajar bio cuma sentuh pasal male dan female jah. tapi skang neh dah ada campur 4 puak lagi - gay, trans, lesbo ngan pengkid. susah lah

Tun Jusoh Patail said...

ape akan jadi kalu kromosom x + kromosom x / kromosom y/x * kromosom (y+x+y)/x ??

mungkinkah jawapan akan jadi = xyxy#@$$AS!!! ?

DoOrDie said...

mamaket : itu la..spesis tu cepat membiak kot?

jusoh : aaahh!!! algebra gagal!

HambaMaya said...

laaa. awat hang tak video sekali.. pastu kita tengok ramai-ramai kat youtube.. hehehe.. tapi, from my experience, diorang ni mmg jenis tak makan saman.. cakap lah mcm ner pn, benang yang basah pasti akan cuba jugak ditegakkan pasal benda lain tak boleh nak tegak.. ahaks....

KitKet said...

tapi kan incik HM.. mereka ini walaupun mempunyai laluan susur keluar masuk dari pintu belakang... namun tiang bendera tetap jugak tegak dilaman. itu yang buat mak heran tuh.. lepas tu kan.. xsakit ker hoh? mesti mereka tidak mempunyai masalah beyak semelit

SilverFerio said...

jgn terpengaruh yer...

Mem Aluya said...

Sekarang ni gopren ke... para isteri ke... kena hati-hati kot bopren atau somi terkena godaan ikan semilang tak pun godaan species Mak Gayah ni. Membahayakan kesihatan.

DoOrDie said...

ha ha ha...

mamaket punya komen tu takleh tahan tu...

mem - ikan semilang??? bukan belut?

Mira a.k.a Toti said...

aku pon ade nmpk couple gay tadik kt FF...huh! sedang mengilap peluh masing2 kt rest area...tp kan dorg sgtttt hensem...bdn fuh! mmg tough dan ehem2....syg sungguh dirg Gay! maka hancur la harapan minah2 yg sedang cuba bermain mata.....termsuk la aku! wwuuuaaaahhhhh mamat tu hensem!...

DoOrDie said...

kuciwa!!!!!

Dory said...

i ade sorang kawan. mamat tu mmg ensem. kalu i jalan sebelah dia, xde pompuan yg xpandang dia. tapi.. sayangnye, dia gay.. haihhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...