Monday, April 13, 2009

:: The Doggy Style ::

Pagi ni cK buka email.

Buka email tengok2, ada banyak perutusan dari seluruh alam maya.

Yang paling tak lalu, bila tengok email yang satu nih. Cuba korang tengok betol2 sahih ke tak gambar2 yang ada nih. Manalah tahu di zaman teknologi canggih nih ada je yang suka nak test tahap kreativiti masing2.

Sila scroll ye.

Baby ke Puppy(?) di samping adik beradik yang lain.


Apakah jantinanya?


Sayang adik!


Apa yang cK fikir bila menatap gambar2 ni (ada banyak lagi, but i only want u guys to look at those extraordinary shots je) :

1. Sungguh keji andai ini benar-benar terjadi.
2. Sampai boleh ngandung dan beranak anjing tu dikerjakan dek keris azimat kaum Adam. Ishh...boleh ngaku umat lagi ke?
3. Dah kurang sangat ke wanita di dunia ni sampaikan binatang pun boleh jadi mangsa melampiaskan nafsu?
4. Fikir-fikir balik...memang dua makhluk ni sejenis, as in memang dari golongan yang sama. Satu anjing satu lagi hanjeng!
5. Mesti anjing tu sengsara kan time nak dikerjakan. Camna lah dia bole bernafsu ngan menatang tu.

p/s : Aiseh, adakah ini bermaksud orang-orang kampung yang ada pet, sila limitkan belaian anda. Dikhuatiri akan menyebabkan nafsu tinggi! Heh!

7 comments:

HambaMaya said...

Tak logik.. mana boleh jadi budak kalau main dgn binatang pasal DNA tak sama.. manusia punya DNA yang paling hampir pun monyet n babi.. jadi sekali lagi.. ini bukan kerja keris azimat kaum adam.. hehehe

DoOrDie said...

fuhhh!!! tiba2 dia berbunyi daaa!!!!

Tok Ketua said...

mmg betul 100% kata hambamaya... sukar utk terjadi melainkan ia betul2 diizinkan oleh Allah SWT

gmbr ni kalo x silap hanya kecacatan kejadian pada anak anjing itu shj..

Tun Jusoh said...

hish...kerat je anu2 mereka itu dan bagi nafkah kat anak-anak anjing tersebut

DoOrDie said...

tok : wahhh..pantas nampak tok memberikan buah pikiran ? tajuk tuh menarik minat tok ka? ha ha ha!

jusoh : cukup je nak idup ngan se'toit' tu je?

SilverFerio said...

hmmm.... black?? tak india, kenya lah... (just a joke, tak de unsur diskriminasi warna kulit)

DoOrDie said...

ish ish..kang kena sekat pula kebebasan i berkarya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...