Thursday, April 09, 2009

:: Cuak Seh ::


Umah kat mana?
Ooo..kita tinggal....
Eh!!! Apasal teksi ni slow nih? Nak ke mana nih?

*sigh*

Selalu memang naik LRT eh? Turun kat mana eh?
Ha ah. Selalu turun kat ........
I'm yooooouuurrsssss...Du du du du...la la la laaaaaaa....

*huh?*

Lama dah keje situ?
Adalah dalam .................
Hey! Merah plak lampu ni!!!! Apalah brader depan ni!!!

*Apakah?!&^%^*


Pernah tak korang trap dalam conversation yang ala2 camni? I mean...one party ask u one thing and when u begin to reply, dia mula jerit2 or nyanyi dan bercakap pasal benda yang takde kaitan langsung ngan soalan dia tadi.

Giler terencat akal gwe! Terus terang, tak pernah lagi cK terperangkap dengan kondisi sebegini. Inilah yang pertama dan harap-harap no more in future. Tak boleh blah tol! I need to find solution for this. Esok lusa kot kalau jumpa lagi, takdelah gwe blur ayam ngan dia lagi. Errr...nak jumpa lagi ke?







4 comments:

Mem Aluya said...

Hahaha. So funny. I cannot imagine yor next conversation. Soalan pasal A, reply pasal B, response pasal C.

DoOrDie said...

tu la pasal nyer mem...payah nak kata!

DoOrDie said...

tu la pasal nyer mem...payah nak kata!

Mira a.k.a Toti said...

Lenkali ko tak yah jwb dah...klu ade lenkali la kan...hahahaha
cant imagine la!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...