Friday, October 09, 2009

:: Hidup Dengan Wayar ::

Ni nak bagitahu ni..dengan tidak semena-semena tugas telah bertambah. Nak kata dulu study bab2 godek komputer ni...tak juga...Pernah hack mana2 sistem? Takde pulak..Errr...yang ada pun dolu2 ah...cuba try test buka email orang. Muahahah...Oppsss! Astagfirullah!
Macam rupa kedai kat Loyat suda

Kenapa? Kenapa kena tambah menda ni pada individu yang comel (atau perasan comel) macam cK dah kawan2 cK? Why? Dah takde orang lain ke yang bole handle? Tak mampu handle? Aiyo! Kang bila buh kat dalam bidang kerja, orang lain tak suka plak tengok list panjang2. Dia kata cam karangan plak nanti.

Abis camno? Kerja kena buat...Tapi orang takmo acknowledge. Bley ke camtu? Takleh kan? Tu tak masuk bab2 bonos lapan tahun tu. Janji pelsu...Janji manes madu je tu. Huhu. Tapi takper, janji ikhlas ye kawan-kawan. Jangan nak harapkan balasan je.

Ayu buat2 happy ngan lappy


Moga-moga pc yang ada tu mendegar kata. Takmo ternak virus merata-rata. Nak ajak kuman masuk, kena tapis dulu segala menda. Kalau tak, nanti i cabot wayar!

2 comments:

miEz haNeM said...

hi deaR:)



keje ngan wayer??

HATi2..
KEEP uP uR gReAt WoRk!

DoOrDie said...

tq hanem.

:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...