Monday, October 19, 2009

:: Jom Kita Tunang! ::

Dia kata, dia suka kita.

Dia kata lagi, dia tak mahu lambat2.

Dia kata juga, dia dah lama perhati kita.

Dia kata, kita memang sesuai ngan dia.

Dia juga kata, mak ayah dia mesti suka kita.

Dia pun kata juga, yang dia dah tak sabar nak lamar kita.

Dia kata bertunang segera, nikah lepas dua bulan ya?



Meh sini kita nak kata.


Kita tak mahu, tak suka dan tak rela.

Kita takkan buat kerja gila.

Kita tak mungkin kahwin ngan ntah sapa2.

Kita tak pernah jumpa dia, berborak plak sekali sekala.

Kita suh dia cari yang lain saja.

Kita kata jangan kacau kita nanti dia dapat naya.

Kita takmaulah kasar dengan dia.

Kita marah kang kalau tak reti bahasa.

Kita kata "Gi main jauh2, kita tak sudi ngan mika!"




p/s : kita arini nak hepi2 je, janganlah kamu spoilkan mood kita!

2 comments:

yaya|azura said...

wah wah .. dah ada yang sudi. kenal-kenal jelah dulu.
yang si mika tu pon tak sabar-sabar tu pasaipa?
ishh.. gelojoh!
:p

DoOrDie said...

tu la pasal...dia nak crash opis kita nak propose...Belom pernah bertentang mata lagi yaya oi!

Seram betol kita rasa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...