Friday, October 02, 2009

:: Soulful Nite ::

Date : Thursday, 1st Oct 2009
Venue : No Black Tie, Jalan Mesui


Me, besties and ehem2, Dy went to watch the live performance from this Indonesian talent namely Sevensoul. Ada tujuh orang kesemuanya. Dah bertahun tak jumpa Dy, so ni kira first attempt la. He is such a darling. cK suka je dapat Tiramisu choc tu...And how he manage to settle down with my besties tu memang baguih la. Leh geng!Afterall semuanya smooth.

We enjoyed the music so much. Have to thank Kuro for the invites. Lenkali invite lagi ya? Kolaborasi vokal yang sangat mengasyikkan dan menggetarkan jiwa bila mendengar. Syahdu beb. I am so i love with them, yes 7 of them:

Us With Them

Rhendee - Bassist

Adrian 'Popo' - Drummer
Oscar - Vocal
Sandy - Vocal
Frankly - Vocal
Beboy - Vocal
Chuck - Guitarist
It doesn't matter whether they sings their own songs of even Boyz2Men, ahh..not forgeting KC& Jojo's hits..they are superb. Sungguh terpesona. A good start for someone yang dalam dating mode. Hikhik...Cinta pertama (lagu untuk Bonda), All My Life, I'll Make Love To You...also Bersamamu and cover version of Anuar's Bidadari.

Bukan senang nak tengok Leq beli CD after first time dengar someone perform but Sevensould definitely dah panah hati dia baik punya. Dy pon tergugat iman. The best part, sitting arrangement tu yang betol2 rasa cam artis la plak. Dorang ni best. Salam berkali2 dan mendengar arahan. Berbaris je ramai2 sign CD. I loike.

With Beboy

I wish to have more of them. Kapan lagi mau bikin showcase ya pak? I cant resist to keep on listening and watching the clips i recorded during the show, over and over again. Inikah namanya cinta?
p/s : When i arrived, i saw him at the corner. We didnt talk much except for Hi & Bye. Yes, i still remember you. *Sigh*

2 comments:

zool irfan said...

emmmm.. bagus gak kalau kita leh berpikir macam tu..calon belum ada lagi.. save answer..
tapi kalai nak rebut..rebut yang belum berpunya je tau..

DoOrDie said...

err...abam zool ni tersilap entry ni...ahaks!

tapi tu la...kita ni bila dah ada nampak ura2 udah ada calon2 lain yg lebih berpotensi...gwe angkat kaki saja...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...