Monday, May 25, 2009

:: Larangan Solat ::

Mula-mula dorang kata camni.


Lepas ada orang buat aduan, dorang kuar surat camni plak.


Apalah yang nak jadi nih? Salah siapa? I have to say, orang2 Islam dalam syarikat itu pun memainkan peranan mereka. Kalau dah mengular je kejenya, sampai orang pun tak respect dah. Camni lah jadinya. Tak ke malu diri sendiri?

Bab management yang beria-ria kira waktu, jam orang bersolat ni..dahsyat juga la kiranya. Ada masa eh, dorang amik time. Pakai jam randik ke apa? Dunia...dunia...

1 comment:

SilverFerio said...

nyanyi sket...

owh dunia ini penuh kepelsuan...

sambunggg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...