Monday, May 04, 2009

:: Tomoko Fever ::

Entry yang agak lewat tapi tak kisah. Janji update! Kalau nak ikut2kan entry nih kena buh sesiap masa 1hb Mei..apakan daya berukband itu membantutkan usaha murni ku ini. Hehehe..

Sumer orang dah tahu keputusan OIAM kan? Shah Indrawan, best known as Tomok sapu bersih duit satu juta tu. Agak havoc juga la masa di awal2 pertandingan bila announce Tomok dapat the lowest votes. Rasa cam nak balik je (yelah tu...!). Jahat betol si Awal buat announce kejutan gitu. Migrain akak! hehehe!

Anyway, the best part is..kitaorang nih tak duduk kat crowd yang salah. All over beb supporter Tomok nih. cK tak pakai baju kunin sebab baju tuh dah tak muat. Ngeee!!! Leq je yang pakai. Apakan daya penyokong si Aweera nih sesat sudah. Satu line depan kitaorang nih penyokong King jerit tuh. Siap kutuk2 bila Tomok performed. Tapi kitaorang buat derk je. Tahan sabar je.

Bila confirm je Tomok gondol juara, senyap je brother2 tu. Yang paling best, budak sebelah Toti jerit kekuat "Aweera balik kampung potong rambut laaaa!!!". Hangen je mamats itu. Terus angkat punggung blah! Ahahahaha...padan muka ko!

Abang sebelah Leq plak rupa2 satu team ngan Tomok main bola/futsal. Awal2 lagi diaorang dah mintak kat Tomok nak jersi baru kalau Tomok menang. Dapatlah tu kot? Beria juga kitaorang vote untuk Tomok. Bukan apa, takmau jadi macam first season. Sentap seh Pejal Tahir tak menang. Heheheh... So, Tomoko...sila gunakan peluang ini sebaik-baiknya.

Untuk AF7 nyer finale plak...kureng mood la nak layan. See how la eh. Kalau AF MASUK tu ada Aril, maybe la juga nak tengok. Kalau takat akak si Tomoko yang ala2 klon Tokti, sorry no money will come from me. Okie?

p/s : Thanks Izham, for the tixs! Also thanks to leq g collect and Toti for the transportation plus supper!

4 comments:

SilverFerio said...

gillerr ahh

DoOrDie said...

huh??

baman....awatnya???

Dory said...

xtgk pon finale..xde replay ke? hihihi

af tu pon cam mls dah nk tgk.. tp ni replay berjuta kali..hah

DoOrDie said...

dory...repeat ari ahad aritu kat TV9 kol 12 noon...lepas nih tataw la ade g ke tak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...