Sunday, May 10, 2009

:: Lari Laju-Laju ::

Hari ni hari Ahad. Semalam hari Sabtu. Heheh. Apa yang cK buat eh hari ni? Hari telah dimulakan dengan rasa yang kurang cukup tidur gara-gara menampal kebocoran atap rumah cK ni. Dah alang2 tu, kena la cat dinding sekali. Harap-harap jejiran kampung ngan pelawat2 ok la ngan konsep diva daring (daring ke?) umah cK ni.

Ok back to the activity. Bangun pagi hari ni, mulakan langkah ke skolah Ewok. Eh...Ewok..Awok?? Sama je comel wa rasa..ahahah! Iklan2..Ewok wakil darjah satu rumah Syahbandar - kuning untuk acara sukaneka 'Persiap Pengantin'. Ada kategori lelaki dan juga perempuan. Ewok off courselah masuk yang kategori Boyboy.

Sorang student akan tunggu di hujung trek sambil menunggu kawan-kawan on the other end to take turn and dress him up like a pengantin. How cool is that? Terkekek2 juga la gelak. Mana yang nak pakaikan spek itam, keris, stokin sumer. Tu belom kira bab pakai sampin. Pakai kasut pon boleh terbalik! Ewok punya part senang je, pakaikan songkok. Muahahaha...Cargas je dia!

Untuk pengetahuan jejiran, Ewok punya team settle at second place. Kira dapat Perak la. Sengih je dia. Kira oklah tu. Bersukan kan boleh menyihatkan badan! Syabas Ewok! Tahun depan leh masuk acara lagi ok!?

p/s : Hati berbunga2 bila Awok sudah masuk. Nak g tengok ke takmo nih? :-)

2 comments:

Dekdek :) said...

ehem2,
tak vote tp, nk g tgk finale dea!
Apedaa!
P/s: Nak ikott!

DoOrDie said...

eleh...ade aku kesah?

miahahahah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...