Saturday, May 02, 2009

:: Berkat Selamat Puan Nad ::

Tadi pegi jenjalan ngan Mira n Jesse. Jalan sampai Taman Tasik Permaisuri. Bukan jalan kaki pun, naik Myvi. Sampai dalam kol 2.00 gitu. Takdela susah sangat nak cari pon tempat nih. Sonang jo...

Baru lepas parking, Mek calling2. Dia ngan Dory dah nak sampai. Dorang plak nak tunggu Ustadz, Som ngan orag umah dia. Aiyoo...Kitaorang takleh lama2 sebabnya Mira curi masa lunch dia je. So, minta diri nak makan dulu. Dorang berdua bagi restu. Yahoo!!!

Dah kata konsep kawen tepi tasik, mestilah open air kan. Agak panas juga cuaca. Kira berkat la majlis, daripada kot ribut taufan kan? Allhamdulillah.. Warna tema pink - putih. So sweet noks! Kira cam tuan punya majlis juga la.

Walaupun Cik Nad...err..Puan Nad..errrr..Cik Puan (hurm...this one i loike) tu mengharungi pelbagai rintangan masa nak buat baju kawen, i have to say her baju look good ok! Seyes ngan beads yang bertaburan tu...lawa seh!

Ramai juga tetamu yang mai. Kitaorang share meja ngan Abam Zool dan partner wink wink nyer. Huhuhu...Tunggu2 gak Baman, rupanya dia terlajak tidur. Balik koje lambat a day before. Syian.

Anyway, ni few pictures from the event. Nak lebih2 korang bukak FB lor....! Mekasih tuan rumah, sudi menerima kehadiran kami. Lepas ni, jemput2lah lagi!

7 comments:

SilverFerio said...

selamat pengantin baru buat pasangan mempelai... moga kekal sampai akhirat

bha a.k.a. Supernova said...

So sweet noks!!!

NaD said...

thanx for the entry.. tengkiu tengkiu..

bha, mak sentap noks kau tak datang!

DoOrDie said...

abis la asbha...burung kena KOH pasni!

DoOrDie said...

abis la asbha...burung kena KOH pasni!

Dory said...

bha tu poyo je lebih! koh je dia.. hahah

zool irfan said...

ha ah,, koh je baha tu..
takpe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...