Friday, January 16, 2009

:: He's Back On Track! ::

Semalam waktu lunch, CK ngan two others went to Pusat Perubatan Universiti Malaya to pay a visit to En. Isa. We were told by his lovely wife that he is on speedy recovery and that the doctor suspected him to have meningitis.

Kinda weird for him to have menigitis. Dia bukannya duduk dala hutan ke or pergi overseas. Tapi apa2 pun, we are glad that he managed to be strong and fight back! That's the spirit, Ol Man!
Bersembang hal2 ofis dengan dia dan mendengar respons yang memberangsangkan dan lawak jenaka dia tu..dah cukup melegakan kami semua. Hampir 5 minggu Cik Isa telah ditempatkan di 3 hospital yang berbeza. Alhamdulillah, tiada perkara yang tidak diingini berlaku. Thou he has spent huge numbers of $$$ to settle the bills (just for denggi check up yang dibuat berulang2 kali! apa punya spital la!) dan juga rawatan batin (konon2 dia ada batu karang - 4k ok!) , dia lega semuanya OK!


Sempat lagi dia melawak kata misi2 kat spital tu cun2 belaka. Pehtu dia nak potong rambut dia before dia masuk opis in another 2 weeks time. Dia kata rambut dia dah macam Wolverine dah! Haha! Miss u ol man!

5 comments:

Zu said...

umur2 mcm ni lah mcm2 penyakit yg tiba2 muncul...

mesti korang tak sabar tunggu hencik Isa masuk keja

balairaya 360 said...

Semoga En. Isa cepat sembuh!

yaya|azura said...

nasib baik encik isa tak kena tahanan ISA :p
get well soon encik Isa! ;)

DoOrDie said...

zu - memang pon..lama tak bau kopi + cekodok pisang pagi2

balairaya - sapakah gerangan?

yaya - Ha ha ha...thats wat we always told him!

yaya|azura said...

haaa.. tulah sapekah yg menjadi balairaya itu? selain yaya, mungkin orang lain yg guna id itu dan yaya mungkin tau siapa .. miahahaha.. tapi takleh nak kasitau pasai karang nanti korang tak dpt peras ugut yaya, korang peras ugut org tu lak :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...