Monday, January 05, 2009

:: Beautiful Boy ::


Cumil banget ini budak! Aiyyooo..time flies so fast! Rasa macam baru je dia nih jadi baby-setiap dua jam nanes nak susu (kena buh farleys-baby biscuit tu bagi dia kenyang), belajar bertatih - kejap2 jatuh, jatuh katil sampai dahi lebam (tapi tak nanges), makan comot2, follow je apa orang kata part hujung2...kalau tanya "dah makan dah?", jawapan dia "dah"..kalau kata "dah makan belom?", jawapan dia "belom".

Macam baru je lagi dok sopin2 belikan dia pampers, beli susu bebilac, neslac. Beraya ngan kasut pooh kesayangan dia. Masa CK mula kenal ngan Cek Leq, dekdek was around ewok age...Still CK still strong with Leq and now....Wah!!! Dah besar dah dia rupanya!!!

Sob sob sob...touching giler plak rasa! Stop growing, will u. I want you to be like that forever, always be my baby!

8 comments:

yaya|azura said...

ahaaaa.. ewok sgt smart. kalu boleh nak aje dia stop growing coz he's too cute to growing up... kalau dia dah beso karang dia jadi ensem laa plak.. takdenye dia mo layan akak2 dia nie.. ohhh....

Pink Marie said...

beranak la sendiriiiii..!!!

oh rasa sebak juge..

DoOrDie said...

yaya - nanti i suh dia baca sendiri komen yaya tuh..mesti lagi kembang2 idun dia...

ira - calon udah ade...putih gebu ikut yaya, rambut cacak ikut abam fazz...keeellaaasss!!

Dory said...

ewok sangat comel.. mesti ramai gf kat skolah nih.. hehe

he's so lucky to have a nice sister like you..

NaD said...

Ck punya sayang kat ewok cam ck yg beranakkan ewok. hehehe.. bertuah dak ewok nih.. dah la comel..mulut becok.. ada kakak baik ati plak tu. heeee :D

*aku ni nak bodek ewok ke nak bodek ck? hahahaha*

Saya, Aku dan Kamu said...

huhuhu.. tetiba terasa sebak juwe. adakah ewok yg cepat membesar atau kita yg sudah tua? erkkk. *apa punya ayat daaa!*

DoOrDie said...

dory - gf2 dia tuh nnt kena monitor dulu...

nad - uwaahh..prektis2...kena biasa2kan diri. I kan nak jadi ibu mithali

yana - tuh ah...konpius disitu!

Zu said...

so cute

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...