Sunday, January 11, 2009

:: Weekend ::

Balik-balik je tengok TV dah kena booked. Why eh? Adoyaiii.... Ini hari Raja SMS itu bersanding kat Palace Of Golden Horses. Wow!!! Dengar2 khabar kain pon berbelas2 riban semeter! Adehhh tak dapat den nak nolong! Ntah bila la mampu beli kalau gitu la rupa harganya!

How do i spent my weekend? Youth'09 la bebeh! Walaupun terpaksa menapak jauh sikit, tapi fun! Ramai la juga manusia yang berkunjung kat event ni. Booth pon menarik beb. Penuh ok! Yang paling syok, CK jadi photographer secara tiba2!


Time kitaorang sampai tu, budak2 ni tengah street dance. Ada competition. Rata2 cayanunalif la yang masuk. Sharp movement. Celah2 tu nampak la Alam, juara So You Think You Can Dance musim 1. Kecik molek je orang nya. Sempat la juga bergambar dengan dia.

Lepas tu masuk bab fashion show yang disertai oleh barisan artis2 realiti AF (pelbagai musim). Antara peragawan/peragawati yang terjebak ialah Dafi (yang betol ok, bukan celup si khambeng K.E), Adam, Ebi, Syawal, Noni, Mira ngan few others. Keputusan akhir Ebi n partner dapat first place. (Ermm..gambar kena paw abam cumil)

After that, ada perfomance by Adam yang cute itu. Then, Abam Imran take over the stage by his two songs. Maka, bz la CK dok pulun snap sana sini segala pose yang boleh. Jalan2 g booth Utusan, jumpa plak Ery Putra. Dapat undangan dari dia untuk tengok perfomance dia on 17/1 kat sebelah Istana Budaya. Insyaallah! Dah puas bergambar (pakai kamera abam comel), kitaorang gerak gi minum kat The Mall.

Berborak2 lebih kurang (plus the gossip pasal dagu and yes Im, tembikai laici taste better than tembikai only ok?)..kitaorang berpisah (sob..sob). But for me, Tot and Dilla...belasah g jalan2 lagi! Ronda2 jap tengok sale yang ada (walaupon Im dah bersuara "Hah! Hah! nak shopping la tuh!"). Tak jumpa apa yang kitaorang nak carik pon... tapi...Yey! Finally merasa naik keta baru!!! Huhuu...Lenkali jenjalan lagi ok!?



2 comments:

Kakak Tiri said...

Yuna tak de ke?

DoOrDie said...

ada mem!

tapi lewat dalam 7.30 pm gitu...time2 maghrib semendang!

ada yuna, love me butch, bunkface..and few others lor...

mula2 ingat nak tunggu, tapi dah lepak2 ngan geng2 tu...then terus g cheng ho plak...hampeh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...