Friday, January 23, 2009

:: Decanter @ Jalan Setiabakti ::

Hari Jumaat memang selalu dinanti. Bukan saja CK berpeluang untuk masuk lewat, malah balik awal juga. Yeap! Normal working hours will be 8.45 am - 5.45 pm, whereas Friday will be 9.00 am - 5.00 pm. Kool kan?

Yang lebih menarik ialah waktu lunch. Selalunya setiap Jumaat CK akan cuba sedaya mungkin untuk makan tengahari di luar bangunan office. Usually end up at Central Market having my lunch with Leq but not today.

Sunny promised to take me to Decanter (again!) to have a bite on Spagethi Bolognaise. Mind you guys, i prefer Italian's (the food-lah!) compares to those raw Japanese sushi! Maka kami berlimat(Me, Sunny, Ayu, Jj and Dilla) went to Jalan Setiabakti to have our lunch.

Highly recommended by Sunny, I ordered the above mentioned accompanied with Hot Lemon Tea and Air Suam. Can u believe it? Adzra minum air panas ? Air suam? Terpaksa beb! Kalau tak, mau ilang terus suara CK nih.For those yang belum tahu, CK sedang dalam keadaan sulit untuk berbicara gara2 hilang suara. Sign languange je la nampaknya..

We tried the pizza, Fish & Chips and off course Sunny's favourite - Chicken Wing. As for dessert, we opt for Apple Pie serves with a scope of vanilla ice cream. Aiyoo! Apple pie yang sangat lazat rasanya compare to Secret's. Rasa manis buah epal bersulam dengan rasa kulit kayu manis yang amat sedang2 enak dicampur bersama sultana dan sedikit hirisan badam. Sedaapp wooo!

Out of everything, I love to see the Nyummy Terry in action. Who's Terry? Go figure! *Nyeh*Nyeh*Nyeh*A nice setup to go dating2 speshly dah nak dekat2 ngan Hari Kekasih nih..So, lovers ! Take note ok?

A note from Sunny "Adzra, would you please stop staring at Terry's butt?". Can't help la bro! Neway, thanks for the lunch darling!

2 comments:

SilverFerio said...

errr dh pnah mkn kat izzi bukit bintang lom?

DoOrDie said...

baman nak banje kan? jom kitak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...