Saturday, January 17, 2009

:: AJL 23 ::


Muktamad! Tidak akan ada apa-apa yang dapat mengalihkan punggung CK dari depan tv esok malam. Nahhh..not gonna be at Bukit Jalil to watch it live. tengok kat umah lagi best jerit2!

Kenapa? Anugerah Juara Lagu 23 - Iluminasi Muzik! Mana bisa CK lepaskan peluang untuk menyaksikan Abam Super 5zal beraksi tahun ini dengan dua lagu beb! Dahlah tahun lepas putih mata gara-gara Abam 5zal buka baju. Aduyai!

Tiap tahun CK memang tak boleh miss AJL ok! Wajib tonton. Maka, sapa2 yang rasa nak ajak CK dating2 malam esok, bolehlah KIV saja niat murni tuh ye. I'm booked! Untuk senarai penuh lagu-lagu dan artis yang tersenarai untuk AJL 23 (14 lagu kesemuanya dan mengikut urutan cabutan undi persembahan), korang boleh refer list bawah nih:

1. Bukan Disini – Sofaz
2. Lagu Kita – Aizat
3. Dusta Berkalang – Aiman
4. Cuba – Faizal Tahir
5. Yang Pernah – Estranged
6. Bila Nak Saksi – Spider
7. Doa Dalam Lagu – Zahid & Heliza
8. Sampai Syurga – Faizal Tahir
9. Hanya Di Mercu – Ayu
10. Aku Stacy – Stacy
11. Dingin – Ziana Zain
12. Kalis Rindu – Elyana
13. Persoalan Cinta – Farawahida
14. Lagu Untukmu – Meet Uncle Hussain

Untuk Mem, sudi-sudilah layari laman web TV3 kalau rasa nak tengok siaran langsung ok? Ramalan CK? Based on separuh akhir, Meet Uncle Hussain tuh macam ada harapan je dapat persembahan terbaik. I like Cuba for Balada, Kalis Rindu for Pop Rock and Doa Dalam llagu for Pop Etnik/Kreatif....But hey, that just me!

6 comments:

Zu said...

CK aku rasa meet uncle husain blh menang....n of course faizal tahir:D

SilverFerio said...

malam tadi pi tgk full dress rehearsal... MANTAP DISITUUUU!!! kalau tgk persembahan malam tadi, pop etnik memang mantap la, elyana pun mantap :D vikal lelaki, pompuan pun mantap... hampir berdarah telinga disituuuu... tapi vokal faizal memang power!!!!

DoOrDie said...

aiyayyayay!

baman telah membuat saya lebih teruja mau nonton!

aduyai!

SilverFerio said...

member baru je bgtau dia dpt tiket vip melimpah ruah. tapi dh malas nak pegi sebab dh lewat

Zu said...

CK MUH MENANGGGGGG YAYYYYYYYY

DoOrDie said...

kami g tgk live la tadi nih...kenapa baman tak kabor ke cek? isk isk isk..

zu - yes...idup MUH...memang superb la...layan head bang tadi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...