Friday, January 23, 2009

:: Don't Tag Me, Please ::

Salam untuk semua. Dengan mengambil mood hari Jumaat dan juga hari penuh kegembiraan buat saudara K.E yang bakal2 menjadi tunangan orang sebentar lagi, maka CK akan cuba sedaya upaya menaip dengan kadar penuh sopan dan solehah. Cheewah!

Rata-rata semua ahli kampung kita ni ada MukaBuku. Kot ada yang still ado2, g la register cepat2. Bukannya apa, orang takde kisah dah frenster, tagged, maisepes sume tu. I find FB more convinient to be used. You can link ur blog entry as well. The best part, FB user must be 18 and above. So, this is not the club house for adik-adik ok!

Bila ada perkara-perkara sensasi atau informasi yang nak kita kongsi bersama, kita boleh tag atau mention kengkawan dalam circle kita tuh. Therefore, diaorang akan dapat notifikasi untuk membaca maklumat tersebut. Plus, dalam gambar dan video pon kita leh tag orang. People can comment on those particular entry. Contoh cam kat bawah ni :(Sila klik untuk lebih besor saiz gambarnya)


Bagi CK, whatever i find interesting and informative to share i will tag most of the people, worth sharing. There are some pictures which i find meaningful pon i will definetely share it. Yes, i can sent it via email still thats one of the reason of me having FB. Duuuhh!!

But then, one of my good friend pernah tanya " Why do u have to tag me when I'm not in the picture?". And my answer would be "Saje". Its not saja-saja. It's indiretly asking your opinion on those picture. Do u see wat i see? What do u think of it? Was it lovely? Was it horible and the list will go on.

If you don't like it, with all respect please untag yourself. I will view it from time to time and once i spot the changes I will understand your signal. You don't wanna be tag. Maybe the kinda anti-social or uneasy to be tag/ mention in most of the things i've load. Or maybe, you are just to busy to read it and it is time consuming to keep browsing and digging the entry just to understand why u've been tagged on a first place.

Above all, please let me know if you feel annoyed or mentally disturbed whenever i tag you in my entry. For me, as long as it will not spoiled my repo and menjatuhkan maruah , I'm kool ok
!

7 comments:

Mademoiselle Cynicleopetra said...

tag lah daku....taglah...aku rela...

DoOrDie said...

ha ha ha...sabar je la momi nih!

Dory said...

kne tag pon marah ke? ayooo.. sapekah org itu?

DoOrDie said...

ade la sesetengah makhluk di muka bumi ini...ehheeh...

maybe she/he find it annoying dapat msg melambak2 dalam mailbox on notification kot???

SilverFerio said...

u tag me u pay me lah :))

DoOrDie said...

baman, barter la sayang....

one tag, one kissy...ken ken ken?

ahahhaha!

Kakak Tiri said...

Aha... simple. Tag je lah. Anyone can always untag kalau tak suka and can always tag diri sendiri. Hahaha... aku biasa sangat tag diri sendiri.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...