Wednesday, June 03, 2009

:: Debok Vs Ketot ::

Miahahaha...last week hari Sabtu gitu, cK g layan muvee kat MBO, Ampang. Oh no...bukan berdating atau bertenet. TETAPI!!!! Bermesra-mesra ngan Ewok...mauahahha!

Bawak dia g tengok Monster Vs Alien. Terkikik2 dia tengok itu wayang. Yang buat tak puas hati tu, budak2 yang ramai dalam panggung tidak bermanners. Mak bapak plak main biar je. Ingat kat dalam hall umah ke? Hall panggung la weih. Control2 la sikit.

Ewok tu pun budak gak, leh je dok dendiam. Takde pun nak terjerit or kuar dialog2 "Abah, nak kencing tak taahhaaaaannnnnn!!!!" tak pon, "MAAAAAAKKKK!!!! Orang nak cikedis tu!!!!". Mengong tol.

Tak cukup ngan tu, boleh plak main tolak2 kerusi orang. Nasib la korang nih belum akil baligh. Kalau tak, lama da kena sekeh! Whatever it is, its a good show. We enjoyed it much.

Cumil je monster2 yang ada...The part yang tak bley tahan "Sssuuuuuusaaaannnn". Sapa yang rasa nak gelak2, release tensi pergi la tengok gi!

4 comments:

yaya|azura said...

i heart u ewok!! <3 <3

Pink Marie said...

mek tgk cite tu donlod je, 2 bln lepas cemtu. mmg benci dgn parents yg tak reti ajar anak manners!

yg lagi bes part president yg invented coffee maker button sama cem nuclear launch.
bodo gile.

oh sama part scanning satu badan siap bontot skali hahaha..

rindu ewok la, bila nk deting tgk wayang cecame?

Zu said...

:D

DoOrDie said...

yaya : dia pon heart yaya gak (kot?)miahahahaha...!

mek : hahaha...part scan satu badan tak hengat seh!!! lagi satu yang masa president nak nego ngan alien tu...alih2 main keyboard lagu crazy frog...haahaha..tak bley blah...ewok siap buat bunyi "ding ding...!"

zu : :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...