Monday, June 01, 2009

:: Layang-layang Terbang Tinggi ::

Tengok dalam tafsir mimpi:



No 334 : Jika anda bermimpi bermain layang-layang, alamat anda akan bermain cinta dengan seorang wanita.

No. 335 : Jika anda bermimpi bermain layang-layang kemudian putus benangnya, alamat cinta anda akan putus ditengah jalan.

No. 336 : Jika anda bermimpi bermain layang-layang dan ianya putus namun berjaya menggulungnya semula hingga sampai kepada pegangan anda; alamat anda akan mendapat kekasih dan tidak lama kemudian anda akan menikah.

No. 337 : Jika anda bermimpi bermain layang-layang begitu tinggi namun setelah digulung talinya anda mendapati buluhnya patah; alamatnya setelah bermain cinta agak lama ianya akan putus di tengah jalan.


Ni yang cK confious nih. Mimpi cK camni:

cK lari2 macam cerita hindustan, main layang-layang tinggi sangat. cK pakai baju putih, cantik giler. Ala2 dress gitu. Main sorang2, siap ade buble2 lagi. Dengan cuaca yang cerah, angin sepoi2 bahasa. Terasa comel sangat.

Yang buat tak puas hati ni...sambil berlari2 tu...i cant actually recall apa jadi kat last part of my dream. Aduyai! Yang pasti cK rasa seronok sangat.

Adakah pintu hati ku bakal diketuk? Siapakah gerangan yang berani mencuba? Jeng jeng jeng....

4 comments:

YayaFazz said...

wow!
kalau mimpi bertentang mata ngan kura-kura besar berwarna hijau, bermaksud apa ya?

DoOrDie said...

warna ijao org kata berkat la yaya...

yaya|azura said...

ye ke? kalau ijo tu berkat, then kura2 tu lambat .. maknanye lambat lagi la nak dapat berkat tu ye? :p

cK.. moga berjumpa dengan jejaka yang baik hati dan amat menyayagi cK sepenuh hati. :)

DoOrDie said...

ermm...orang selalu kata...berlawanan...kalau lembab dalam mimpi, express kat realiti..yey! nasi minyak yaya la tahun nih!!!

terima kasih yaya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...