Thursday, June 25, 2009

:: Kunyah. Telan. ::

Dua tiga menjak ni, selera makan bertambah la. Macam mana nak kurus ni? Macam mana nak menghadapai bulan puasa yang akan mendatang nih? Aiyak!

Baru rasa nak ringankan diri, dan cam nak debok balik ni. Bermula ngan Legend yang penuh ngan breakfast buffet yang sedap2 dan lazat itu, then gi makan2 ngan family plak dengan saguhati celah gigi yang company bagi (tu pun atas dasar ehsan je kot?)


Hari Selasa plak, my boss bawa g makan sup sedap kat Pudu area - restoran Sururi kalau tak silap namanya. Lazat woo...cukup rasa, rempah nyer. I like sup yang berempah banyak dan pekat. Kalau cair2 ni, kurang selera sikit. Rasa macam tukang masak amatur je.

Malam semalam pulak, temankan kekasih gelap cK g jumpa potential client dia. Makan pizza hut tu. Ala, yang set baru mediteranian ke amenda ntah namanya. Beli yang combo meal je. Ada pasta, pizza, soup, nasi ngan kepah, ayor ngan bread stick. Penoh perot.

Sejak hari Isnin plak, cK ngidam nak makan bubur nasi. Akhirnya, pagi ni berjaya juga merealisasikan hajat tu. Nikmatnya rasa weihh!!. Ditabur dengan kacang sedap, ikan bilis yang rangup, daun bawang, bawang goreng dan yang penting telur masin! cK up lagi letak sikit ayam sweet n sour.


Masih kenyang dan masih senyum gembira. Huhuuh.

3 comments:

Pink Marie said...

wah3...

xpe, wiken ni turn mek plak boyot

Zu said...

Diet....diet...diet!!!!

DoOrDie said...

mek : sila sila lahhh...

zue : errr...adoii...zue suda maraaahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...