Friday, September 04, 2009

:: Peket Kosong Minta Diisi ::

I am so in love with this raya packet. Infact, the whole raya preparation la. Terasa cam budak2 la plak kan. Yang paling recent, Bank Negara keluarkan sampul raya yang kaler golden gitu. Gambar bunga raya okie. Bunga kebangsaan kita tu.

Urat2 bunga tu timbul plak tu. So, makin meriahlah warna keemasan yang ada kat peket tu. I hope this will bring a smile to those who receive it. Best2. Anyway, peket ni dijual dengan harga RM1.00 untuk setiap 10 keping. Ada sapa2 minat, bagitaw la eh?

As always, tahun ni kena la bagi kat ahli keluarga yang dekat2. Untuk budak2 yang datang bertandang lagi. Kejap lagi kena pergi tukar duit plak. Kang lambat2 mau abis stok. Mau kena bagi dorang not beso2 kang..Nangis la poket akak dek non oi! Tak daya de... Nak buat kira-kira lu ah...berapa nak sumbat dalam peket yang kosong tu. Errm...1...2.....3....4...ish ish ish....


2 comments:

yaya|azura said...

bank negara punye eh? cimb punye lagi cantik .. miahahah... same color. gold. :)

DoOrDie said...

mau juga yaya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...