Monday, January 25, 2010

:: Wayang Mana Lagi Best? ::

Berikut adalah sinopsis baru cerekarama minggu ini. Kami berharap ianya dapat membantu anda memilih wayang manakah yang lebih mencuri perhatian dan sanubari untuk dijadikan bahan kutukan tontonan satu family.

1. In the cinema for Legion:
  • cK gi nonton bioskop sama senior-senorita zaman sekolah menengah dahulu. 
  • One of them, cK dah pernah ngedet before but yang lagi dua tu kira our reunion so called after almost 10-11 years tak jumpa
  • Tengok show pukul 7.40 malam , habis show dalam 9 sumtin
  • Cerita yang ada motif - mankind dah banyak yang ingkar, Tuhan marah, turunkan bala so that masing-masing leh insaf
  • The show was ok, but both me n Dy expect for something more. Mungkin terpengaruh ngan kegilaan Pandora yang masih ada di mana-mana pawagam


2. Outside the cinema before Legion:
  • cK habis keje pukul 5.00 bergegas kemas2 segala balik sebab Dy nak fetch kol 6.50 ptg
  • Sampai rumah, mandi manda bersiap, tukar beg sebab beg yang pakai gi keje tu beso plak rasanya
  • Plan lepas muvee nak makan-makan kat Rasa Sayang ramai-ramai
  • Masa ambil tiket kat TGV, cK kuarkan wallet nak bayar...TAPI dang! Wallet ku tiada! Panik attack. Kerok sana, kerok sini...takde plak bocor kat mana-mana
  • Muka dah biru, camne nak bayar tiket ngan makan-makan nanti woo! Kak Elly pakat gelak-gelakkan sambil sebar berita kat semua rombongan
  • Muka cK rasa tebal berinchi2 speshly time makan kat Rasa Sayang so end up makan tossai je di malam hari. Anggap je la diet, walhal tak mampu nak sara diri. Ni semua wallet punya pasal la ni!
  • Terima kasih kat Dy sebab sudi menaja diri ku yang hanya mampu senyum sipu2.
Sila taip UNDI01 kalau anda rasa cerita pertama lebih mencabar minda atau UNDI02 kalau anda rasa cerita kedua lebih menggeletek menyayat hati. Selamat mengundi!

5 comments:

yaya|azura said...

I suke gak Legion tu, Michael is so cool. I suke la... Lepas ni nak suh abg fazz kasi blonde ramut lak. :p

p/s: lenkali pow Dy lebih sket la..hiks. :p

DoOrDie said...

aiyak....tak sengaja maaa...sob sob sob...tebal woo muka i!

オテモヤン said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

Meeraaraa :) said...

Legion memang terbaik , HAHA -.-'

meeboo said...

best ke citer neh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...