Friday, January 22, 2010

:: Perlukah Ku Pulang Begini? ::

I was thhhhiiiiiiissss (measure it like half an inch) to humiliate myself.

Kalau tak sedar, memang dah jadi 'bahan' seumur hiduplah nampaknya. Takat kena gelak ngan budak2 opis ni leh tahan la lagi kan. Tapi kot satu gerabak panjang LRT tu...wooo..lebih la tu. Tak mungkinlah kulit muka ku tebal dapat menahan malu yang sebegitu.Mau tukar mode transportation nanti...Jalan kaki ke? Oh Tidak! Heheheh....Nak tahu kenapa? Taaarraaaaa!!!!!!



Miahahaha....kalau tol2 balik camni...memang besarlah malu ku itu nanti.

2 comments:

yaya|azura said...

hahaha.. adoyai ck. nape leh jadi gini. ni mesti kes byk kasut bawah meja nie. bawah meja i cuma ada satu sandal buruk i beli harga 4 ringgit dan pernah dibawa masuk ke meeting secara tidak sedar.. nasib baik internal meeting ja. hahahaha. :p

DoOrDie said...

betol, yaya. ada 3psg covered shoes, satu sandal (yg dipakai pada hari tersebut) dan slipar ijao (untuk hari ujan).

time pakai tu, terasa cam apasal la tinggi rendah ni..terpijak menda kot..siap kuis2 lagi..buka, pakai balik...muahaha!

sengal!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...