Wednesday, January 20, 2010

:: Itu 80's Punya Cerita ::

"Sister, nak ikut tak?"
"Mana?"
"Murai ke second anniversary"
"Bila? Katner?"
"Hari Jumaat, Palace of Golden Horses"

Fikir jap...

"Tema?"
"Retro..80's"
"Okie!"

Maka..sehari sebelum berlangsung acara, bergelek gerudilah kami tiga orang (sorry Ayu!) tawaf Times Square, Sungai Wang n BB Plaza. I don't intend to 'berhabis' for the event. Cukup nampak effort nak ikut tema 80's tu je dah cukup bagus.



End up buying grey tube yang harga RM25 je- mengerlip2 ala2 Kak Melah nyer baju then shop for accessories - gelang ngan cincin (ni beli kat CM sajork). The problem of buying baju kat Sg Wang dan kawasan yang sewaktu dengannya of course la - SIZE. Sebagai seorang yang berbadan montok (euw!) agak susahlah juga nak cari yang sepadan. Try punya try mesti tak padan ngan rangka badan. Lucky me, tube tu muat. So, kenalah membentuk badan ni jadi ala2 saiz normal gitu. Huhu.


The event was ok. Ramailah muka2 artis Astro yang ada including Mawi n Ekin. The rest tu, banyak dak2 reality TV show dorang la - AF, Raja Lawak n so on. Yang paling best, i managed to meet my favourite designer -  Hatta Dolmat. Sessi berbalas2 FB masa dalam dewan akhirnya berakhir ngan mata bertentang mata. Such a sweet guy! Lenkali leh date lagi.



Think, my opening for 2010 is pretty much interesting. With holiday coming next to the Land of Borneo, i just cant wait!

3 comments:

Zu said...

melaram habis hehehe tp lawa okkkk:D

DoOrDie said...

hiks! mekasih noks...

Ala...tk kuar modal byk pon..takat beli tube..n accessories..kurang dr 30 ..boleh pakai berkali2.eheheh!

DoOrDie said...

hiks! mekasih noks...

Ala...tk kuar modal byk pon..takat beli tube..n accessories..kurang dr 30 ..boleh pakai berkali2.eheheh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...