Thursday, August 14, 2008

Kapla Jingga!

Sesak nafas nih bila lalu kat LRT Pasar Seni tu hari hari.

Bau hancing yang melampau menusuk idung. Menyucuk2 sampai terpaksa praktis tahap nafas.

Yang musykil tu, toilet dekat jer ngan stesen tuh. So, kesimpulan yang Cik Kuntum leh buat adalah...Toilet tuh semua berbayar. So orang2 kita nih kedekut. Lokek sangat nak kuarkan duit.

Sebab tu depa prefer pancut je merata2. Dan Cik Kuntum yakin yang gagah buat macam tu cumalah makhluk yang tebal kulit muka dan perasan kebal.

Sapa lagi kalau orang Jantan. Tengok elok2 eh..Cik Kuntum tak kutuk orang lelaki taw! Sebabnya, kalau lelaki, deaorg sure taw adab tatatertib nak melepaskan hasil2 kumuhan.

Jantan mcm kucing jantan dan binatang2 jantan yang lain je yang suke melepaskan hasil merata2. Tak bersivik punya makhluk! Oh ye...lupa pule...Manusia je yang berakal , tol?

4 comments:

Si Tukang Karut said...

ish tak berinstijak ke yang memancut tu...ishk cunat kang...

SilverFerio said...

tandas mahal

Adzra a.k.a DoOrDie said...

mahal la sangat...kedekut seh..lagi rela toleh kiri kanan...zaaasssss...buat fountain! tak kose u!!!

zool irfan said...

emergency tak kira tempat.. di mana line clear di situ kami hentam saja.. bila sudah lega kami peduli apa(keistimewaan ini untuk kanak kanak lelaki sahaja ya, dewasa tak boleh)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...