Monday, August 25, 2008

Devils Wear Prada, I Wear Vincci


Huhu....Merahnyer mak ngah! Ahaks! Itu dea penangan Cik Kuntum. Sebenarnya lama dah aim nak beli kasut kaler merah. Tapi dok usha2 rege, macam patut simpan je duit kasik beranak pinak dalam bank nun. Walaupun hakikatnya takla membiak2 banyak pon duit tu!

Makanya, ari Sabtu lepas Cik Kuntum gagah juga bersama partner in crime menuju je JJ Alpha Angle kat Wangsa Maju sinun. Plan asal nak menambah koleksi baju raya tapi apakan daya, KL ujan selebat2 alam. End up, kena la buat back up plan.

Memandangkan gaji yang belum masuk (walaupun takde la beza banyak hatta dah masuk sekalipun) buat la window shopping. Ntah macam mana, terbeli gak. ("Ter" ok!?Hehhehhe..) Dengan potongan 50% yang memang dalam bajet (eh? bila plak aku buat bajet nih!?), maka kasut tu pun ikut balik umah Cik Kuntum.


Maka arini, ngan baju kurung merahnya ngan kasut merah juwe Cik Kuntum melangkah yakin ke opis. My opis mate called me "Red riding hood". Siot sungguh! Tapi takpe, Cik Kuntum ada kasut merah..Deaorang ape ada?

Yang 2nd pic tu bakal2 jadi bahan kidnap pulang ke rumah juga. Rasa nak beli yang kaler biru itu..Sebabnya nak beli kain kaler biru untuk tambah koleksi baju. U look blue! I do? Dah yang besh...ada sumber dok announce "Gaji dah masuk!". Apalagi? Melangkah kitak!


2 comments:

Kakak Tiri said...

Cantiknya. Semuanya cantik. Sok nak ajak Bamin check kat Vincci lah. Hahahaha. Tapi sah-sah tak de diskon punya. Bencilah.

Adzra a.k.a DoOrDie said...

har har har....ade vincci eh kat sana? kwang kwang kwang....

syabas mem syabas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...