Monday, August 18, 2008

Ali Din?

Ali Din merupakan sebuah drama versi moden yang diadaptasi daripada kisah dongeng rakyat Aladdin tetapi diolah dan diberikan nafas baru. Ali Din akan menemui penonton TV3 mulai 23 Jun 2008, jam 4.30 petang, setiap hari Isnin hingga Khamis.

Ali Din dibintangi oleh Fazren Rafi, Umie Nazira, Hans Isaac, Vanidah Imran, Datuk Aziz Satar, Shaheizy Sam dan ramai lagi. Ali Din merupakan seorang remaja lelaki berusia 19 tahun yang hidup di dalam kemiskinan bersama ibunya. T
anpa pengetahuannya dia merupakan satu-satunya pewaris kepada Sheikh Mahfuz. FYI, I tak tengok pon cite nih..tu yang blur sotong tuh!


Ermmm....apakah yang cuba disampaikan oleh Cik Kuntum? Tadaaaa!!!!Tu tengok le gamba atas tuh…Kalau u ols nak taw, masa coti2 kat Melaka tu...sempat la jumpa ngan mamat Ali Din nih...Dah sembang2 baru taw..Nama dea Fazren Rafi..Adala terselit berlakon dalam Spa-Q.Sumpah, Cik Kuntum tataw dea ni sapa actually nya. Tapi adik Cik Kuntum yang beriya2 try explain. Sampai fedup juga la dea. Apa nak buat, pelakon kita kan ada musim...Tiba2 naik...tup2 ilang..Tak gitu?


2 comments:

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Oh, gossip terhangat ni...

Unknown said...

hangat2 hanget je ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...