Monday, August 11, 2008

Apa Ada Dalam Cermin?


Ini gamba cermin ngan almari dalam chalet tempat kiteorang menginap @ Tanjung Bidara itu. Cermin ni berjaya mencemaskan jantung, jiwa raga Cik Kuntum. Nak taw kenapa? Ha...sapa2 yang baca Harian Metro minggu lepas sure paham gelora jiwe Cik Kuntum. Di khabarkan, bahawasanya ada hubby n wifey yang bercuti kat sebuat resort ni terlah tertaksengaja snap gamba makhluk dalam cermin.

Hubby dea tu, try2 main snap jer. Almaklumlah enpon baru pehtu tak bole tido plak tu. Dah balik KL baru la dea tengok balik gamba2 yang dea dah snap. Sekali tak semena2...ade gamba yang tak best kuar. Sapa yang tak pernah tengok ...ha bole tengok kat bawah nih la..


Menda tu ada kat dalam cermin yang rupa bentuknya...mirip je ngan cermin dalam TBBR (Tanjung Bidara Beach Resort). Nak jadikan cerita, orang2 lain sume sebok kuar memancing. Tinggal Cik Kuntum ngan dak Ewok je. Dea plak ngantok, bantai tido. Maka...Cik Kuntum terkebil2..jantung dah dup dap dup dap.Kerling2 cermin je, ati rasa tak sedap. Tak bley jadi ni!

Cik Kuntum ambil tuala (yang resort bagi pinjam) tutup cermin tu. Still, hati tak keruan beb! Maka, Cik Kuntum sms Mama suh balik cepat. Tak sampai 5 minit, Mama sampai depan pintu. Phew! Lega beb! Seyes, rasa aman damai. Tapi kan...malam tu...kiteorang dengar orang main ketuk2 tingkap..Bila tengok takde orang. Pehtu ade dengar orang nyanyi2...Alahai! No Komen la!

4 comments:

Si Tukang Karut said...

macam muka mangsa terbakar ek? tapi takleh tgk bab kening tu ngeri sikit...

m@rco said...

Terlalu banyak membaca benda2 yang tak sepatutnya.. sebab tu terbawak-bawak dalam kehidupan seharian. Hmm...

Baca la buku Tora Aman.

Adzra a.k.a DoOrDie said...

mami mok - terbayang2 kita sampai skrg...ishhh

m@rco - amboi2..ewah ewaaahh...kita lu baca gak tora aman itu...heeheh

sue cipot said...

lahaiiiiiiiiii cik kuntummmm napa buat entry cm nie?

uwaaaaaaaa next week nk p srwak 4 hari tidor hotel sorang2.. uwaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...