Monday, August 11, 2008

I'm Back!!!!

Assalammualaikum!!! Its good to be home! Not saying i dun like my vacation, but like ol saying...Home Sweet Home..tak gitu? Mekasih kat Cik Sue yang rajin benor nyapu halaman umah Cik Kuntum. Rajin dea sms kita yer? (Nak tunjuk dea buat koje la tu!). Ni ada beberapa gambo yang Cik Kuntum amik from HP Cik No Kia...Gamba2 lain, to be follow.Okies?



Masa 1st day at the beach...Excited la tu...bayu laut yang menghembus lembut.Eceh! Tapi Cik Kuntum musykil sikit, sebab bau laut sini tak sekuat bau kat Penang sana...Apsal eh? Takkan ada filter kot? Ke laut tu dah bercampur ngan macam2 bahan kimia je ape ke..sampai ilang bau asal nyer?


Wwoohooo...Muka heksited tak hengat! Macam biasa la kan..Gamab snap sendiri! Lihat la doniaaa...Laut yang ku poja2...Here i comeeeee!!!!


Erk...Mesti ada yang musykil2...Tadi gamba ada tudung..ni ilang plak! Errm...Cik Kuntum pakai topi ni...tapi sorok rambut kat celah2 topi...Lagipun, tu gamba peribadi (aahahah...skrip macam terkantoi je ala2 Zarina Anne Julie - anak pontianak tu la!)..Tu waktu bersantai, bermalas malasan berbaring di tepi pantai. Silap, sebab tertinggal buku cerita. Kalau tak, mesti feel je baca buku tepi pantai..kan kan kan...Oh ye, Cik Kuntum takdela buat operasi berjemur ala2 kat Miami Beach sana..Takde pon edisi buka2..Ahahahah!


Taaadaaaa!!!Ni air ol skool. Rasa cam air sarsi bikarbonat tu la..Cuma botol lain patern. Air ni ada macam2 perisa just like F&N punya line la. Abah Cik Kuntum kata, dulu murah je air nih. Kira memang kegilaan ramai la. Sebelom wujudnya macam2 brand air gas macam yang kita ada sekarang nih. Kitaorang beli la juga air nih, sebab nak buat kenang-kenangan. Singgit doposen je harga dea. (Consider mahal la compare dulu 20 jerk...). Sempat la rasa perisa eskrem soda, oren, anggur. Dengar khabarnyer, air nih cuma jumpa kat selatan tanahair. Idok le teman taw betol ke tidak...heheh...Cukup2 la dulu Cik Kuntum hapdet eh..Kang tak buat koje pula...To be cont, ok!

4 comments:

Si Tukang Karut said...

hah cam botol kicap ya...ingat kan SARS tadi..mommi terkejut...pernah gak dedulu minum air nih masa kat rumah maklong di kluang JB....mana dpt cik kuntum...

Adzra a.k.a DoOrDie said...

haaa...kat tg bidara la momi mok

sue cipot said...

u nampak cute tanpa tudung.. huhuhu

haip2 tp u kena pakai tudung tau? tudung tu penutup aurat.. kang tbakar rambut tu kena panah petir hehehe

aku la ros said...

owh.. kat masjid tanah byk area2 situ mmg byk air botol tu.. me kalau blik kg.. mesti beli .. murah jew 70posen jew.. itu harga 3 bulan lepas.. hew hew hew.. skrg tak tau aa dah berapa sen.. cit nmpak sgt me jarang blik kg.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...