Monday, November 23, 2009

:: Gold Diggers Kah Aku? ::

Wooowooo...Ni suda lebey ni Fesbuk ni. Kang aku anto virus kasi corrupt semua kang. Macam mana dia suka suki hati kasi tag Gold Diggers ha? Adakah ada agent2 FB yang nampak saya melombong emas? Atau adakah mereka rasa saya mempunyai iras2 pelakon Pisau Cukur? Oo...lupa plak nak bagitaw korang kenapa, mengapa, apa yang menyebabkan cK lantun2 kan?
Acu cuba try test tgk snapshot kat bawah ni :


Hoh! Puh leez...jangan ngada2 ye fesbuk. Mencik i taw! Sentap lah i.

2 comments:

yaya|azura said...

atas dasar apa dia memutuskan tag itu?? cuba explain???

DoOrDie said...

tawu takper...!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...