Monday, November 02, 2009

:: Jaga Badan ::

Cuba baca title tu...Yelah sangat! Ha ha ha. Harapan je la.

Anyway, semua sedia maklum yang cK ni bekecenderungan menajamkan skil2 penyediaan makanan. Maka, dimana ada ruang dan ketika more or less i will try to prepare sumtin for my dearest. Family dan kawan2 rapat ye tuan2, puan2...Kot bopren tu...belom ada yang betol2 dapat merasa air tangan saya.
So, weekend hari tu bersempena ngan moto mau menjaga badan..cK buat la ceaser salad kononnya. Miahaha..Meriah je ngan mayo n thousand island. Barang2 semua dah ada kat umah, cuma nak beli a pack of mixed salad je.
Dalam pada rasa nak makan salad je...nahh...amik ko...ada plak roti..Maka, dekdek pun tunjuk la skill dia pula..Buat roti bakar yang ditengah2 diselitkan cheese yang bakal cair dimulut. Ya ampun! Ada pula bake bean...tu dia...ke laut la diet cK.


Whats matter most, i'm having it with the people i love the most. Amik roti, kapitkan isi2 salad tu...jadilah sandwich plak. Daniel siap bertambah2 sandwich. Pagi tadi dia request lagi untuk bawa bekal. Plus, my faci pun i bekalkan sandwich. Dia sampai suh i buka kedai (well..its his second time merasa my sandwiches). Apa-apa pun...i take that as compliment...flattered noks!

3 comments:

Pink Marie said...

yeah.

mmg percaya ck pandai masak!!!!

yaya|azura said...

ahaaa.. i likeee!

DoOrDie said...

mek : aduyai...maybe i shld seriously consider pasal bisnes...kan?

yaya : me loike oso!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...