Tuesday, March 23, 2010

:: Geli-Geli Geli Hati::


Cerita 1 :

Di suatu hari yang santai, berlakulah dialog antara suami isteri....

Isteri   : Abang...kenapa abang punya ada dua?
Suami : Entah.....


Isteri   : Abang...kenapa abang punya besar?
Suami : Errrrrk????

Suami mula ketawa berdekah-dekah. Isteri mula rasa menyampah....

Isteri   : Abang! Orang tanya pasal BCG abang ni la...apasal ada dua, besar plak tu!

Ha!!! Korang fikir apa aaaaahhhh?????


Cerita 2

Ketika satu family bersantai dan menonton discovery channel tentang belangkas yang ditanam cip untuk dimonitor hidupnya.

Adik    : Oooo...itu la belangkas eh?
Kakak : Ha ah...tu la...


Adik    : Dia memang selalu melekat dua-dua camtu eh?
Kakak : Sebab tu la orang kata macam belangkas. Melekat je...


Adik    : Tu dia tanam cip dalam belangkas tu, nak trace dia eh?

Kakak : Ye la kot.


Adik    : Kalau scan, mesti keluar nombor telefon belangkas tu kan?
Kakak : Huh? Ye agaknya. Kot kalau belangkas tu sesat, leh tipon umah dia nak anto balik...

Apalah adik aku ni...Sejak bila pula belangkas ada nombor telefon? Nasib dia tak kata FB account ke, email ke...alamat rumah ke...iskk...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...