Wednesday, February 02, 2011

:: Ini Tahun, Tahun Arnab ::

Takde niat nak taip panjang2. So cK nak tepek je so called E-Card ni. Bukan kedekut, tapi maximize kelebihan jaringan komunikasi alam maya yang gaban laju ni. Taraaa :


cK tengah gigih prektis line ni "Gong Xi Fa Cai. Xin Nian Kuai Ler, Angpaw Lai ler" sambil2 eksesais tangan kuar masuk macam kadet buat aksi 'Hormat, Hormat kehadapan Hormat!". Weehoo! Oh ya, sapa-sapa yang belum dapat perutusan khas Uncle Jib tu, meh la cK nak share. Jangan kecik hati eh? 



p/s : cuak nok, pasni kalau tiba2 meletop umah cK tak pasal2 kan. Scary!

2 comments:

yaya|azura said...

I'm one of those lucky 1.5m Malaysian yang dapat email itew juwer.. Hiks.
Selamat mengarnabkan diri ck!

DoOrDie said...

Lucky ke kita yaya? Cek rasa debor2 je...huhuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...