Tuesday, December 08, 2009

:: Mengintai Di Intai-Intai ::


Waahh...kalau tengok gambar mesti bolat mata. Sapakah Nai'zle di hatiku? Siapa2? Siapa diaaaa???Muahaha..meroyan sungguh bunyinya.

Last Saturday i was at this cozy, romantic makan place known as Intai-Intai. Sapa-sapa yang rasa nak berchenta-chenta bolehlah pergi try test makanan kat sini. Ala2 private. The restaurant is own by En. Baha - ex staff Astro yang juga terlibat dalam Akademi Fantasia. The food, sedap!

cK dijemput untuk menghadiri pelancaran music video dan surprise party Nai'zle. Korang boleh baca pasal dia kat sini . Thanks Kuro for the invites! It was fun to be there. Despite the fact dinner was served kinda late and i have to suffer taking pictures of the event...the rest turn out to be good. Everyone is happy, and yes Kuro said the picture i took were ganteng!

Yang buat cK lagi teruja lagi pasal this event adalah kerana secara tak langsung i'm pretty much involved helping Kuro to draft the press release. Rasanya boleh lah memikirkan cabang income yang baru ni. Freelance writter gitu! Yea, yea..kalau buh nuffnag kat blog ni pon dah leh cari duit..Itu cK tahu..cuma i don't blog to get $$$ kot? Maybe belum terbuka hati.

Ada beberapa projek lagi berkaitan dengan penulisan yang sedang ck usahakan. Tapi idokle sampai nak publish buku lagi. Jauh lagi perjalanan ku. Right now, cK sedang mengusahakan newsletter for my organization, another write up for Kuro and guess what? Multimedia presentation / video for the graduation ceremony.

I will be a bz day, weeks for me. What a good way to complete my 2009 journey eh?

p/s : Sorry geng, not close! He's not the one ok. Sila cuba lagi.

2 comments:

yaya|azura said...

hahaha.. i dah tau sape, cuma nama saja tatau. :p

DoOrDie said...

haip!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...